Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΡΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΣΚ

Από το ποιο απλό μπορεί να ξεκινήσει ο ΝΕΣΚ που αποφάσισε να γνωστοποιήσει την επανασύσταση της εθελοντικής ομάδας του, ψάχνοντας βέβαια πρώτα ιδέες υλοποιήσιμες. Με την βοήθεια των αρχαιολογικών υπηρεσιών, του Ιστορικού αρχείου μπορεί ευκολα και με χαμηλό κόστος να τοποθετήσει κατατοπιστικές πινακίδες σε όλη την πόλη με τα αξιοθέατα της. 
Βρύση Μαρή, Μιχαήλ Αρχάγγελος, Άγιος Σπυρίδωνας, τουρκικό και βενετσιάνικο φρούριο, ιστορία της προβλήτας, ιστορικά κτήρια κλπ. και φυσικά όχι μόνο αντικατάσταση του άθλιου αυτού χάρτη αλλά τοποθέτηση και άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: