Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 6 Απριλίου 2024

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ... ΑΛΛΑ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΑΛΑΙΑ ΛΥΚΕΙΑ

100 μέτρα ταρτάν ειναι η ζημιά που προκάλεσε η ανικανότητα μας να διαφυλάξουμε την δημοτική περιουσία. Το κομμάτι αυτό θα αντικατασταθεί στο δημοτικό στάδιο μετά και την καταστροφή που προκάλεσε το βαρύ όχημα που μπήκε με άδεια του Δήμου εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Το ζητούμενο βέβαια είναι πότε και ποιος θα πληρώσει την νύφη;
Το μοναδικό αθλητικό κέντρο στην Κίσαμο δίχως προστασία...
Βέβαια το τραγικό στην περίπτωση μας ειναι οτι βάση των ειδικών χρειάζεται συντήρηση κάθε χρόνο, πράγμα που όσα χρόνια το έχουμε τοποθετήσει δεν έγινε ποτέ...
Αυτό μοιάζει με τα την περίπτωση των παλαιών Λυκείων που δεν συντηρήθηκαν ποτέ και αναγκαστήκαμε στο τέλος να τα κατεδαφίσουμε...
Καιρός να καταλάβουν όσοι διαχειρίζονται την δημοτική περιουσία οτι εκτός του οτι ειναι υποχρεωμένοι να την συντηρούν πρέπει κάποτε και να λογοδοτούν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: