Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Ο ΣΤΡΑΤΗΣ ΧΑΡΧΑΛΑΚΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΕΔΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας στη σημερινή του συνεδρίαση καθόρισε τους Προέδρους και Αντιπροέδρους των 21 Επιτροπών του οργάνου μετά από διακομματική συνεννόηση.
Στα πλαίσια αυτά όρισε τον δήμαρχο Κυθήρων Ευστράτιο Χαρχαλάκη Πρόεδρο της Επιτροπής Νήσων και Πολιτική Συνοχής, με αντιπρόεδρο τον Κωνσταντίνο Σινάνη, δήμαρχο Αγίου Ευστρατίου.
Ο κ. Χαρχαλάκης σε δήλωση του αναφέρει:
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Λάζαρο Κυρίζογλου και όλα τα μέλη του ΔΣ που με σημερινή ομόφωνη απόφασή τους με εξέλεξαν εκ νέου Πρόεδρο της Επιτροπής Νήσων και Πολιτικής Συνοχής για τη νέα δημοτική περίοδο, αξιολογώντας θετικά το έργο και την παραγωγή πολιτικής που κάναμε στην προηγούμενη – ομολογουμένως δύσκολη – θητεία. Με το νέο Αντιπρόεδρο, Δήμαρχο Αγ. Ευστρατίου Κωνσταντίνο Σινάνη και τα μέλη της Επιτροπής, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προωθούμε πολιτικές και λύσεις για τον ευαίσθητο νησιωτικό χώρο, που αξίζει μεγαλύτερης προσοχής και αγάπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: