Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

MΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΙΧΩΣ ΟΡΑΜΑ


 Μετά απο πολλά χρόνια και με τον νέο αντιδήμαρχο καθαριότητας Γιώργο Σκορδιλάκη ξεκίνησε ο καθαρισμός του μοναδικού δρόμου που συνδέει την πόλη με τα Μεσόγεια, απο το Μαύρο Μώλος ως και Λιμάνι Κισάμου. 
αν και υπάρχουν αντιδράσεις σχετικά με τι καθαρίζεται...εντούτοις τώρα ειναι η ευκαιρία να ετοιμαστεί και μια μελέτη για τα πεζοδρόμια και τον ποδηλατόδρομο εκεί.. 
Είναι τόσο απλό που θα μπορούσε να γίνει πολύ εύκολα αν υπήρχε όρεξη.. γιατί ναι το καθάρισμα χρειαζόταν αλλά δεν είναι έργο είναι μια απλή υποχρέωση που δεν θα μείνει για πολύ καιρό.
Πεζοδρόμιο χρειάζεται ο δρόμος αυτός ώστε να δείξει για πολλούς και διάφορους λόγους. Εξαλλου εκτός απο το Μαύρο Μώλος υπάρχει το ψαρολίμανο και ο Ντάμιαλης που θα μπορούσαν να αποτελούν μια ευχάριστη βόλτα για όλους μας, ξένους και ντόπιους. 
Βέβαια φαίνεται οτι όχι μόνο όρεξη δεν υπάρχει για κάτι τετοιο αλλά ούτε καν όραμα ώστε να γινει η πόλη της Κισάμου ένας προορισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: