Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΥΡΓΟΥ "Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ"

       Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών της Ενορίας Αγίου Γεωργίου Πύργου Κισάμου «Η Δημιουργία» εκφράζει τις ευχαριστίες του στις γυναίκες- φίλες, που για άλλη μία φορά ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμα του για τη γιορτή της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας. Η αθρόα παρουσία τους μας γεμίζει δύναμη και προσπάθεια για τις επόμενες εκδηλώσεις.
       Ευχαριστούμε τα αδέρφια Νικολακάκη για την φιλοξενία τους στην καφετέρια Breeze,  το συνεταιρισμό Γραμβούσας για την προσφορά των λουλουδιών που προσφέρθηκαν στις γυναίκες, την κ. Δήμητρα Καπετανάκη για τον πίνακα (έργο δικό της) και την κ. Πατερομιχελάκη για τα χειροποίητα κοσμήματα τα οποία κληρώθηκαν αφιλοκερδώς. 
Εκ του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: