Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ Η ΜΟΝΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ

Εξαφανίστηκαν οι κάδοι απο πολλές περιοχές της πόλης της Κισάμου ...με την δικαιολογία οτι δεν μπαίνει το μεγάλο απορριμματοφόρο.
Δηλαδή ο δήμος και η υπηρεσία καθαριότητας δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα των κατοίκων της παλιάς πόλης επειδη δεν έχει προνοήσει να αγοράσει ένα μικρό ευέλικτο όχημα ωστε να κανει την αποκομιδή απο τα στενά.
Το που θα πανε τα σκουπίδια τους βέβαια δεν αφορά τον δήμο που είχε και έχει υποχρέωση να τους ενημερώσει πριν εξαφανίσει τους κάδους.
Λογικό λοιπόν να μαζεύονται κατάχαμα στις γωνίες τα σκουπίδια αφού και ενημερωση δεν υπάρχει αλλά ούτε διαφαίνεται λύση..
Κάποιοι συνεχίζουν να συμπεριφέρονται τελείως ερασιτεχνικά -αν και πληρώνονται - για αυτό και εντελώς παράλογα προς τους δημότες. Άραγε απο ποιον περιμένουν να τους δώσει λύση;


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: