Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

ΧΩΡΙΣ FACEBOOK INSTAGRAM KAI MESSENGER

"Έπεσαν το Facebook, το Instagram και το Messenger με χιλιάδες χρήστες στην Ελλάδα και το εξωτερικό να καταγράφουν προβλήματα συνδεσιμότητας.
Στην Ελλάδα λίγο μετά τις 17:00 καταγράφηκαν πάνω από 10.000 αναφορές από χρήστες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα σύνδεσης στο Facebook. Αντίστοιχα οι αναφορές για το Instagram φτάνουν τις 4.000 ενώ για το Messenger έχουν ξεπεράσει τις 1.000.
To Reuters μετέδωσε στις 17:41 ότι παρατηρήθηκαν περισσότερες από 500.000 αναφορές στον κόσμο για το Facebook και 47.000 αναφορές για το Instagram. Αυτό σημαίνει ότι επηρεάζονται πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, αλλά προς το παρόν δεν είναι γνωστό πόσες. 
Σύμφωνα με το BBC, από τη Meta έχει ζητηθεί να σχολιάσει την εξέλιξη. Η δική της σελίδα, πάντως, υποδηλώνει ότι τα προϊόντα λειτουργούν όπως αναμενόταν.
«Επεσε» το Facebook, το Messenger και το Instagram-1
Στην Ελλάδα οι χρήστες του Facebook και του messenger είδαν τους λογαριασμούς τους να αποσυνδέονται λίγο λεπτά μετά τις 17:00.
Ειδικότερα, οι σελίδες ζητούσαν από τους χρήστες να συνδεθούν εκ νέου κι όταν το έκαναν, εμφανιζόταν το μήνυμα ότι «ο κωδικός πρόσβασης που γράψατε δεν είναι σωστός» ή «η συνεδρία έληξε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: