Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΣΣΑΜΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2024

 

      To Κισσαμίτικο  Καρναβάλι φτάνει στην τελική ευθεία, οι καρναβαλικές ομάδες εργάζονται εντατικά για να προφέρουν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος  ο αυθορμητισμός και ο εθελοντισμός είναι και αυτά που  ενισχύουν το Κισσαμίτικο Καρναβάλι ώστε να γίνεται κάθε χρόνο καλύτερο. 
Με πληθος καρναβαλιστων θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη παρέλαση την Κυριακη 17 Μαρτίου  στις 3 το απόγευμα  στην οδό Σκαλίδη, μουσική επιμέλεια από τους DJs Κατσικανδαράκη Νίκο και Βιολάκη Γιώργο, την παρουσίαση θα κάνει ο Γεωργιλάκης Γιώργος, μετα το τέλος του καρναβαλιού θα ακολουθήσει  συναυλία με τους Freak Tones  στην πλατεία Τζανακάκη.

Πρόγραμμα αποκριάτικων εκδηλώσεων 
ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ  2024  ώρα 18.30
“ Ντύσου και  Ελα ” 
    Αποκριάτικα πάρτι με Dj για μικρούς και μεγάλους στις πλατείες Τζανακάκη, Κατράκη & Βενιζέλου 
ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ  2024  ώρα 15.00
Καρναβαλική παρέλαση αρμάτων και ομάδων στην οδό Σκαλίδη 
Παρουσίαση: Γεωργιλάκης Γιώργος
DJs: Νίκος Κατσικανδαράκης ( Nicholas Vibes),Βιολάκης Γιώργος
Συναυλία με τους Freak Tones  στην πλατεία Τζανακάκη.
Πάρτι στα καταστήματα της Πόλης 
ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 ώρα 11.30
Κούλουμα στην παραλία Τράχηλα Γραμβούσας και πέταγμα χαρταετού. 
Νηστίσιμα εδεσμάτα 
Παραδοσιακό  γλέντι : Μενεγάκης Γιάννης βιολί, Σκουνάκης Γιώργος λαούτο, Γιακουμάκης Γιάννης λαούτο , Ατσαλάκης Γρηγόρης μπάσο.
Συμμετέχει  ο Σύλλογος Κρητικών Χορών «Η Κίσσαμος» και η Σχολη χορού του Γιάννη και Χάρη  Κουμή  
           (Με την συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Γραμβούσας


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: