Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΛΙΣΘΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

«Επικίνδυνους δρόμους», με ευθύνη συγκεκριμένης παράταξης, παίρνει η διαδικασία των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Κισσάμου, όπως επισημαίνει  ο υποψήφιος δήμαρχος, επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για την Κίσσαμο», Θεόδωρος Σταθάκης.
Ο κ. Σταθάκης τονίζει ότι η συγκεκριμένη παράταξη εμπλέκει στην εκλογική διαδικασία ακόμα και δημοτικούς υπαλλήλους του Δήμου Κισσάμου, οι οποίοι δέχονται, τελικά, να είναι υποψήφιοι επειδή με τον έναν ή τον άλλο τρόπο βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση εξαιτίας των ισχυρών πιέσεων που τους ασκούνται.
Κάτι ανάλογο, όπως σημειώνει με έμφαση ο κ. Σταθάκης, συμβαίνει και με ελεύθερους επαγγελματίες, στους οποίους κάποιοι φροντίζουν να μεταφέρουν ότι αν και εφόσον είναι υποψήφιοι με άλλους συνδυασμούς, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν ελεγκτικές υπηρεσίες στις επιχειρήσεις τους!
Ο κ. Σταθάκης καλεί τους πολίτες στους οποίους ασκούνται τέτοιου είδους πιέσεις και εκβιαστικά διλήμματα να προχωρήσουν σε επώνυμες καταγγελίες, καθώς, όπως υπογραμμίζει, μόνο με αυτό τον τρόπο, της δημοσιοποίησης των γεγονότων, «θα μπει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του» και «θα σταματήσει τις πρακτικές εκείνες που δυστυχώς θυμίζουν άλλες εποχές». «Οι πολίτες έχουν τη δύναμη να βάλουν τέλος σε αυτές τις καταστάσεις, αρκεί να ορθώσουν το ανάστημά τους, υπερασπιζόμενοι την αξιοπρέπειά τους», προσθέτει ο κ. Σταθάκης.
Τέλος, ο κ. Σταθάκης, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του κ. Αντώνη Μουντάκη, ο οποίος γνωστοποίησε χθες ότι ο συνδυασμός του, «Κίσσαμος Αξιών & Ευθύνης», δεν θα συμμετάσχει στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, σημειώνει: «Ο αγαπητός Αντώνης Μουντάκης οφείλει να διευκρινίσει ποιοι λειτουργούν ως "κοράκια" και ως "παπαγαλάκια", διότι με τον πληθυντικό ευγενείας που χρησιμοποιεί στην ανακοίνωσή του αδικεί άλλες παρατάξεις, οι οποίες ουδέποτε λειτούργησαν με τις πρακτικές που ο ίδιος περιγράφει στη χθεσινή του ανακοίνωση. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: