Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ


Η αλλαγή στρατοπέδου στις δημοτικές εκλογές είναι κάτι που μπορεί να μην συνηθίζεται πολύ στην περιοχή μας, όμως είναι εφικτό, ειδικά όταν τα συμφέροντα είναι πολλά. Φυσικά δεν συνηθίζεται να πηγαίνεις με αυτόν που κατά αρχάς δεν συμφωνούσες, δεν σε λογάριαζε σε κάτι, σε θεωρούσε κατώτερο, αλλά και σε χρέωνε ότι κακό είχε γίνει ως και σήμερα στο Δήμο, άσχετο αν αυτός είχε κάνει περισσότερα χρόνια στα του Δήμου.
Λογικά όλοι όσοι αλλάζουν στρατόπεδο θα πρέπει να βγουν και να πουν ευθέως γιατί το κάνουν... είναι ίσως ότι καλύτερο για να μπορέσουμε να τους πιστέψουμε. Δεν είναι λίγο να σε εμπιστεύονται τόσοι πολλοί και συ να αλλάζεις στρατόπεδο δίχως έστω να τους εξηγήσεις γιατί το κάνεις!


Λογικό λοιπόν να μην στέκει από καμία άποψη αυτό, ούτε γίνεται αποδεκτό κάτι τέτοιο εύκολα, αν δεν υπάρχει ο λόγος.. γιατί με τον καλύτερο μπορείς να πας, αλλά δεν πας με αυτόν που ως και χθες εσύ ο ίδιος τον κατηγορούσε σαν τον χειρότερο ειναι δύσκολο. 
Ούτε ιδεολογικά στέκει βέβαια κάτι τέτοιο, παρ' όλο που όλοι συμφωνούν ότι το κόμμα δεν υπάρχει στην αυτοδιοίκηση.... αν ο "δάκτυλος" υπάρχει όμως που σε καθοδηγεί.
Όλα αυτά λοιπόν μας δίνουν να καταλάβουμε ότι ο δήμος μας έχει πολύ ψωμί... βεβαίως αυτά τα ψωμιά δεν είναι για όλους ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: