Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ : ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Μαζί, για μία Κίσσαμο με σταθερή αναπτυξιακή "περπατησιά" και αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων για την υλοποίηση των αναγκαίων έργων υποδομής που τόσο έχει ανάγκη.
Μαζί, για μία Κίσσαμο που θα προτάσσει το συλλογικό καλό, θα ενεργοποιεί, αναδεικνύει και αξιοποιεί τον πλούτο του ανθρώπινου δυναμικού της, θα προστατεύει ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά το περιβάλλον της, γιατί αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, και θα διαφυλάττει, αναδεικνύει, προβάλλει τον Πολιτισμό, την Ιστορία και την Κληρονομιά της.
Μαζί, για μία Κίσσαμο παρούσα, με πειστικό λόγο, στα κέντρα λήψης αποφάσεων και στα συλλογικά όργανα της Αυτοδιοίκησης.
Μαζί, για μία Κίσσαμο ισχυρή, πρωταγωνίστρια δύναμη στην Κρήτη.
Μαζί, για την Κίσσαμο».
Θεόδωρος Σταθάκης
Υποψήφιος δήμαρχος Κισσάμου, επικεφαλής συνδυασμού «ΜΑΖΙ για την Κίσσαμο»

Δεν υπάρχουν σχόλια: