Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ

Προς υποψήφιους δημάρχους Κισάμου .. 
 Το 2021 οριστικές η τιμή της πώλησης – εκκαθάρισης του ακινήτου 16 στρεμμάτων της πρώην “Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κυδωνίας- Κισάμου” στη Γραμβούσα Κισσάμου, τα 1.500.000 ευρώ. Αυτό όρισε με απόφαση του το Μονομελές Πρωτοδικείο Χανίων που έβγαλε την απόφαση. 
Ξέρει κανείς αν αγοράστηκε η έκταση; 
Ξέρει κανείς αν έγιναν προσπάθειες από τον Δήμο μας να την αγοράσει; 
Θεωρώ ότι η έκταση αυτή συν την άλλη που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης προτεραιότητα πρέπει να έχει ο δήμος. Είναι μια περιοχή που θα μπορούσε να γίνει ένα τεράστιο αθλητικό πάρκο. 

Υ.Σ 16 στρέμματα στην Γραμβούσα 1.500.000€ 26 στρέμματα στα Λιβάδια 560.000€ Ας τα κάνουμε ανταλλαγή αν δεν έχουν πουληθεί αυτά της Γραμβούσας. Μια απάντηση από τους υποψήφιους θα ήταν ότι το καλύτερο για το πώς σκέφτονται για την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: