Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Κυριακή 6 Αυγούστου 2023

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΚΑΛΙΤΙΣΣΑΣ

Με νέα ανακοίνωση προ τα ΜΜΕ η επιτροπή αγωνα κατοίκων της Χρυσοσκαλίτισσας ξεκαθαρίζει τα αιτήματα και τις θέσεις της αλλά και τι διεκδικεί. Νέα Φυσικά δίνει άλλη διάσταση στον αγώνα των κατοίκων που πλέον φαίνεται ότι είναι διατεθειμένοι να φτάσουν ως στο τέλος... που δεν είναι άλλο από την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων τους.

Ανακοίνωση-επιστολή επιτροπής αγώνα για την ύδρευση την οδοποιία και τα σκουπίδια. 
Αιτήματα και λύσεις στα θέματα.
1)Νέες υδρομαστεύσεις σε Τζιτζιφιά που υπάρχει επαρκής ποσότητα νερού 
2) όριο μέσης κατανάλωσης για τα άτομα που ζουν σε κάθε οικία 
3) μεταφορά των κάδων σε τοποθεσία κοινούς αποδοχής που θα σας υποδείξουμε.
4) Συντήρηση και ασφαλτόστρωση αγροτικών και κοινοτικών οδών 
Αυτά και μόνο είναι τα θέματα που απασχολούν την επιτροπή αγώνα για την Χρυσοσκαλίτισσα και Ελαφονήσι.
Περιμένουμε εντός 4 ημερών την δημόσια τοποθέτηση του Δήμου, αλλιώς μας αναγκάζουν να συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις εντονότερα όσες δικογραφίες κι αν αναγκάσουν τις αρχές να συντάξουν.
Επιτροπή αγώνα 
Αλέκος Σαψάκης 
Γρηγόρης Κολοκοτρώνης
Μιχάλης Μουντάκης 
Μανώλης Βατσολάκης 
Μιχάλης Τζανάκης 
Κωστής Μουντάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: