Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα, 1 Ιουνίου ξεκινάει η Γ' φάση των περιορισμών στην αθλητική δραστηριότητα της χώρας αλλά και της πόλης μας. Από σήμερα θα επιτρέπεται η αθλητική δραστηριότητα χωρίς ηλικιακά κριτήρια οι ατομικές και ομαδικές προπονήσεις για αθλητές/τριες, σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου και την τήρηση των προβλεπόμενων διατάξεων
Έτσι από σήμερα ξεκινάνε και πάλι όλα τα τμήματα / αθλήματα, του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου, αλλά και της Θύελλας Καλαθενών στο Δημοτικό στάδιο Κισάμου.
Ας ελπίσουμε ότι όλα θα κυλήσουν κανονικά, και φυσικά ας σκεφτεί η δημοτική αρχή την πρόσληψη ενός ανθρώπου που θα είναι υπεύθυνος στο στάδιο, ειδικά τώρα που ξαναγυρίσαμε στα κανονικά μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: