Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΡΙΟ

Τετάρτη 1 Ιουλίου από τις 10:00 έως 19:00 στο γραφείο του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και Αντιπροσώπων του ΝΕΣΚ στην ΟΕΣΚ και ΕΣΕΕ οι οποίες είχαν αναβληθεί λόγω των έκτακτων προληπτικών μέτρων της Κυβέρνησης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού. 
Σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου οι υποψηφιότητες που κατατέθηκαν είναι οι εξής:
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
ΚΑΣΤΑΝΟΠΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΩΫΣΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΠΑΤΕΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΠΑΤΕΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ    
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΧΗΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΧΟΥΔΑΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
Με κόκκινο αυτοί που είναι και στο σημερινό συμβούλιο, με μαύρα γράμματα οι νέοι υποψήφιοι, ο αντιδήμαρχος κ. Αντώνης Σταθόπουλος, ο πρώην πρόεδρος της Μονομετοχικής κ. Φουρναράκης Μανώλης και ο κ. Περικλής Χηνόπουλος επιχειρηματίας πρώην πρόεδρος τουριστικών γραφείων Δυτικής Κρήτης.
Πρώτος πρόεδρος 2011-2014 ο Αννουσάκης Γιώργος που επανεξελέγη και την επόμενη τετραετία 2014-2017. Μια τετραετία πρόεδρος ο Πατεράκης Ευάγγελος 2017-2020 που διεκδικεί και την αυριανή επανεκλογή του και είναι απο τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου, και συνεχίζει να ασχολείται με τον σύλλογο, όπως και ο Γιάννης Τσιριωτάκης.
Οι υποψήφιοι για την ΕΣΕΕ και ΟΕΣΚ τους βλέπετε παρακάτω, με μια ιδιαιτερότητα, πρώτη φορά υποψήφιος από τον Πλάτανο και τα Φαλάσαρνα, και εδώ θέλω να δω την συμμετοχή απο την περιοχή αυτή αύριο.  
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ Ν.Ε.Σ.Κ. ΣΤΗΝ ΕΣΕΕ  & ΟΕΣΚ
ΚΑΣΤΑΝΟΠΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΑΤΖΟΥΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ
ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΩΫΣΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΠΑΤΕΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ    
ΠΑΤΕΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ   
ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ
ΧΟΥΔΑΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
Καλή επιτυχία σε όλους, ο ΝΕΣΚ είναι απαραίτητο εργαλείο για κάθε επιχειρηματία και έμπορο και ισχυρή φωνή για την κάθε δημοτική αρχή, που ανελλιπώς θέλει να έχει πάντα κάποιον στο Δ.Σ του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: