Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ16

2 Χρυσά 1 Ασημένιο και 1 Χάλκινο μετάλλιο ήταν ο απολογισμός της Θύελλας στο  διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Κ16 που διεξήχθη την Κυριακή  28 Ιουνίου στο Εθνικό Στάδιο Χανίων και συμμετείχαν τα σωματεία απο τους νομούς Χανίων και Ρεθύμνης.
Πιο συγκεκριμένα 1η  με χρόνο 32.47 στα 200μ. με εμπόδια  τερμάτισε η Ευαγγελία Διαμαντάκη ενώ στο άλμα εις μήκος ο Μαλεφάκης Ιωάννης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με επίδοση στα 4.84μ.
Ο Σταύρος Σημαντηράκης με βολή 12.04μ. κατέκτησε την 2η  θέση στην σφαιροβολία αγοριών και η Φαραντάκη Χρυσάνθη την 3η στη σφαιροβολία κοριτσιών με βολή στα 8.14μ.
 Μια ανάσα απο τα μετάλλια στην 4η θέση βρέθηκαν η Ανδριάννα Κωνσταντουλάκη στα 80μ κοριτσιών με χρόνο 11.34 και ο Σημαντηράκης Σταύρος στην δισκοβολία αγοριών με βολή στα 26.32μ.
Για την Θύελλα αγωνίστηκαν επίσης ο Μαλεφάκης Ιωάννης στα 80μ. Αγοριών με επίδοση 11.15 δεύτερα, ο Κουφάκης Λεωνίδας στην σφαιροβολία αγοριών με βολή στα 6.77 μ., η Μετζιδάκη Ρούλα στο άλμα εις μήκος κοριτσιών με άλμα στα 3.73μ. και η Κουφάκη Σταυρούλα με βολές στα 15.78μ. στην δισκοβολία και 7.36μ. στην σφαιροβολία κοριτσιών.
Η ομάδα της σκυτάλοδρομίας 4x80 Κοριτσιών αποτελούμενη από τις Μετζιδάκη Ρούλα, Διαμαντάκη Ευαγγελία, Κωσταντουλάκη Ανδριάννα και Γαλαριώτη Άννα με χρόνο 46.40 κατετάγη στην 6η θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: