Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ

10 με 15 Ιουλίου η ανακοίνωση των βαθμών
Ξεκίνησε η συμπλήρωση των Μηχανογραφικών Δελτίων (ΜΔ) ΕΠΑΛ/ΓΕΛ 2020. 
Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν το Μ.Δ. του 2020 θα πρέπει, από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου, να απευθύνονται το Λύκειό τους για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).
Με τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) και τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων, οι υποψήφιοι θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams.it.minedu.gov.gr/ όπου και θα βλέπουν προσυμπληρωμένα τα στοιχεία τους και θα μπορούν να συμπληρώνουν/τροποποιούν το Μ.Δ. αρχικά προσωρινά (Προσωρινή Αποθήκευση) ενώ μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών, που αναμένεται μετά τις 10 Ιουλίου, θα μπορούν να προχωρούν και στην οριστική υποβολή (Οριστικοποίηση).
Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής ορίζεται η Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020
Ζουριδάκης Νεκτάριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: