Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Η ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΗΜΙΟΡΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Έπειτα από την εντολή των αρμόδιων γεωπόνων της ΔΑΟΚ Χανίων, ολοκληρώνεται η πρώτη διαβροχή της Δακοκτονίας 2020 για το Δήμο Κισάμου με ψεκασμό στις ακόλουθες ημιορεινές και ορεινές περιοχές του Δήμου Κισάμου. Συγκεκριμένα:

Επισημαίνουμε ότι οι παραπάνω ημερομηνίες μπορούν να τροποποιηθούν αναλόγως των καιρικών συνθηκών. Λεπτομερείς ανακοινώσεις για τον ψεκασμό κάθε περιοχής θα αναρτηθούν σε κεντρικά σημεία κάθε περιοχής από τον αρμόδιο αρχιεργάτη. 
Είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι θα πράξουν το καλύτερο δυνατό και παρακαλούμε τους ιδιοκτήτες των ελαιώνων να βοηθήσουν όπου και όσο τους αναλογεί για το βέλτιστο αποτέλεσμα (άνοιγμα περιφράξεων, παρουσία στα χωράφια τους κλπ). 
Ο εργολάβος Δακοκτονίας
Α.Σ. Γραμβούσας

Δεν υπάρχουν σχόλια: