Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

27 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Την τελική κατανομή των 36.500 θέσεων του προγράμματος της νέας Κοινωφελούς Εργασίας στους 332 Δήμους της χώρας, στις Περιφέρειες, στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας, στις υπηρεσίες Υπουργείων, στις Μητροπόλεις και σε άλλους φορείς αποκαλύπτει με σημερινό δημοσίευμα το «Έθνος της Κυριακής».
Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, η προκήρυξη έχει αποσταλεί στο ΑΣΕΠ ώστε να εγκριθεί και αναμένεται να φτάσει -εκτός απροόπτου- τις επόμενες ημέρες στον ΟΑΕΔ, ώστε εντός της επόμενης εβδομάδας, δηλαδή τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου, να δημοσιοποιηθεί η πολυαναμενόμενη Δημόσια Πρόσκληση και να ξεκινήσουν οι αιτήσεις των ανέργων.
 Για τον Δήμο Κισάμου οι θέσεις είναι στον πάνω πίνακα και οι καθαρές αμοιβές των ωφελουμένων -που πάντως περιμένουν εδώ και μήνες την έναρξη των αιτήσεων- ορίζονται ίσες με το 1/25 του καθαρού ποσού του εκάστοτε κατώτατου μηνιαίου μισθού ημερησίως και όχι ανώτερες από το καθαρό ποσό του κατώτατου μισθού. Με βάση τον σημερινό κατώτατο μισθό, όπως ισχύει μετά τη μείωση των εισφορών από 1ης Ιουνίου, το μισθολογικό κόστος αντιστοιχεί σε 22 ευρώ ημερησίως και όχι σε περισσότερα από 550 ευρώ μηνιαίως.
ΠΗΓΗ ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: