Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΜΕ ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΠΡΟΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ

Μετά και την κατακραυγή που είχε η περίπτωση του πρωταθλητή της Γ' κατηγορίας της ΕΠΣ Χανίων. ο οποίος ανακοινώθηκε αλλά απλά έγραψαν οτι προβιβάστηκε.. ήρθε διορθωτική ενημέρωση απο την ΕΠΣ Χανίων όπου χρίζει πρωταθλητή τον Αρη Βουκολιών. Ούτε αυτό ήξεραν στην ΕΠΣ και έπρεπε κάποιος δημοσιογραφίσκος να τους το διορθώσει... Τώρα βέβαια υπάρχει και άλλο θέμα με τον πρωταθλητή στην Κ14 αλλά και εδώ είναι γνωστός ποιος είναι... και γιατί.
Το ΣΥΓΚΑ είναι πρωταθλητής όπως λέει η ανακοίνωση της ΕΠΣ Χανίων παραπάνω, αλλά όπως βλέπουμε εδώ στον πίνακα, έχουμε δυο ομίλους στην κατηγορία και στον δεύτερο τον Κισσαμικό πρωτοπόρο μάλιστα με ένα βαθμό περισσότερο απο τον πρώτο του άλλου ομίλου.. εντούτοις η ΕΠΣ έβγαλε πρωταθλητή το ΣΥΓΚΑ μιας και όπου παίζει ο Κισαμικός δεν λογαριάζεται ... ο όμιλος. 
Αλήθεια πως βγαίνει ο πρωταθλητής σε αυτές τις κατηγορίες μπορεί να μας απαντήσει τουλάχιστον κανένα αθλητικό σάιτ των Χανίων; Τι θα πούμε στα παιδάκια των 14 χρονών .. δεν το αξίζατε γιατί δεν ζείτε στην πρωτεύουσα; Ή μήπως ο Β' όμιλος ήταν ..βοηθητικός;
Χάλια.....αδιόρθωτα κ. Κωνσταντινίδη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: