Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ

Εθελοντικός καθαρισμός και στα Φαλάσαρνα, στον Ραπανά, είχαμε χθες απο εθελοντές και εργαζόμενους του Δήμου Κισάμου. Καθάρισαν την περιοχή αν και η προσέλευση των κατοίκων δεν ήταν η προσδοκούμενη, εντούτοις δεν χρειάστηκε και πολύ για να γεμίσει η σκουπιδιάρα του Δήμου, αλλά και το αυτοκίνητο της καθαριότητας...
Παρόν και ο Δημιουργικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Κατοίκων Πλατάνου "Η Ενότητα" που και αυτοί βοήθησαν όσο μπορούσαν καθαρίζοντας και μαγειρεύοντας για όλους όσους βοήθησαν.
Πολλά ναύλον και κάτι πρέπει να γίνει και εκεί με την ανακύκλωση των... που απ ότι έμαθα δεν υπάρχει και μεγάλο ενδιαφέρον απο τις εταιρείες για να τα ανακυκλώσουν.










Δεν υπάρχουν σχόλια: