Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ....

Ο κ. Κωνσταντινίδης όπως το λέγαμε έστειλε λουπά-λουπά στα ποδοσφαιρικά σωματεία την επικυρωμένη απο την ΕΠΟ, όχι απο την ΕΠΣ, βαθμολογία και ανακηρύσει στα χαρτιά τον Άρη Βουκολιών πρωταθλητή Γ' τοπικού (δεν τον αναφέρει έτσι, απλά τον προβιβάζει) ενώ την δεύτερη θέση καταλαμβάνει ο Νέος Κισσαμικός. Αξιοπερίεργο βέβαια το λάθος ... της ΕΠΣ Χανίων, που λέει οτι την πρώτη θέση κατέλαβε στην κανονική περίοδο ο Άρης ενώ η αλήθεια είναι διαφορετική. Από την στιγμή της εξαγγελίας του κ. Αυγενάκη για τον τερματισμό των πρωταθλημάτων στις Ενώσεις, ο Νέος Κισαμικός ήταν πρωτοπόρος.. και με δυο παιχνίδια λιγότερα, φυσικά ενώ είπε τέρμα ο υπουργός, η ΕΠΣ Χανίων μέσα σε περίοδο πανδημίας εκδίκασε ένσταση υπέρ του Άρη, κατά την γνώμη μου παράνομα, αν ήταν νόμιμη θα έπρεπε να είχε ορίσει να παιχτεί και το παιχνίδι που χρωστάει ο Ν. Κισαμικός με τον Τάλω που δεν έγινε επειδή δεν συμπλήρωνε ομάδα ο αντίπαλος.
Ψιλά γράμματα.....  
Ας ελπίσουμε οτι θα είναι απο τα λίγα λάθη της ΕΠΣ που συνεχίζει να μην αναγνωρίσει την Κίσαμο...και περιμένουμε να δούμε και την επίσημη θέση της ΠΑΕ Κισαμικός επί του θέματος!!!

Με δυο λιγότερα παιχνίδι ... αλήθεια η ΕΠΣ έχει άποψη επί του θέματος για να μας κλείσει και το στόμα; 
Αλήθεια είδε ποτέ η ΕΠΣ Χανίων την ηλικία των παιδιών στην κατηγορία αυτή και ιδιαίτερα του Νέου Κισαμικού ποιος ήταν ο μέσο όρος; Σιγά να μην το δει... 
Τέλος ας δείξει στον κόσμο των Χανίων το χαρτί που έστειλε στην ΕΠΟ για το θέμα αυτό αλλά και τι του απάντησε η ΕΠΟ... παίζει μεγάλη σημασία. Ας ελπίσουμε οτι ο Νέος Κισαμικός θα τα πάρει τα χαρτιά αυτά και δεν θα τον "γκρούψουνε" !!


Δεν υπάρχουν σχόλια: