Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΙΣΑΜΟΥ

70.000Ε έργα στο Λιμάνι Καβονησίου Κισάμου υπέγραψε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου του Νομού κ. Δημήτρης Βιριράκης. Ο νέος πρόεδρος σε λίγες μέρες έχει κάνει οτι οι υπόλοιποι δεν έκαναν σε 3 και 4 χρόνια, εκτός του ότι επισκέφτηκε το λιμάνι, είχε μια εποικοδομητική συνάντηση με τον Δήμαρχο και το επιτελείο του, άκουσε τα προβλήματα απ όλους και τέλος είδε με τα μάτια του τις ελλείψεις του δεύτερου λιμανιού του νομού. 
Ελπίζουμε οτι θα δούμε όλα αυτά που λείπουν ή μπορούν να διορθωθούν στο λιμάνι μας στην θητεία του. Το λιμάνι Κισάμου ήταν παραμελημένο και δεν χρειάζεται να το λέμε συνέχεια, αρκούσε μια επίσκεψη ... είναι κρίμα να χαθούν οι ευκαιρίες που υπάρχουν για αξιοποίηση του και καλό είναι ο δήμος μας να εκμεταλλευτεί τις καταστάσεις στο έπακρο.
Μετά τις τουαλέτες λοιπόν που ανακατασκευάζονται (κατόπιν αφόρητων πιέσεων), τη μελέτη για την διαμόρφωση του χώρου στο ψαρολίμανο της Λίμνης.. καιρός είναι να σκεφτούμε και την δημιουργία μιας εσωτερικής μαρίνας στο υπάρχον λιμάνι αφού η μελέτη Ρογκάν με την μαρίνα της, μάλλον πάει για αναθεώρηση και αλλαγή χώρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: