Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΑΛΛΙΩΣ

Ο Δήμος Κυθήρων χρηματοδοτήθηκε με το ποσόν των 240.000€ για την εκτέλεση επισκευαστικών εργασιών στο κτίριο και τους αύλειους χώρους του Γυμνασίου-Λυκείου Κυθήρων με στόχο την αντιμετώπιση των ζημιών από το σεισμό του Νοεμβρίου 2019.
Να θυμίσω οτι ήταν ο ίδιος σεισμός που σε μας έκλεισε το Λύκειο με τα γνωστά επακόλουθα...
- Αν βέβαια και σε μας έβγαιναν σε κάθε σεισμό ένα τέτοιο ποσό δεν θα είχαμε ανάγκη να τα ρίχναμε κάτω...θα τα συντηρούσαμε όπως κάνουν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης... Εμείς βέβαια σε κάθε σεισμό κάναμε το σταυρό μας και συνεχίζαμε.... Το θέμα βέβαια είναι ποιος θα έχει την ευθύνη αν δεν ξαναφτιαχτούν Λύκεια στην πόλη; Ο υφυπουργός ή εμείς που αδιαφορούσαμε και δεν κάναμε έστω τα απαραίτητα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: