Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020

ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΗΔΕΟΙ... ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ

 Μια από τις καλύτερες παραλίες ανασυντάσσεται και σουλουπώνει τις ατέλειες που της προξένησαν οι χιλιάδες επισκέπτες της το περυσινό καλοκαίρι. Στρώνει ξανά το ροζ χαλάκι της, πιτήδεια πάλι, περιμένοντας την νέα φουρνιά επισκεπτών της. 
Πάντως Χειμώνα καλοκαίρι είναι παράδεισος ...
Οι δυο Χανιώτες όμως -γνωστά τα πρόσωπα τους όσο και το αυτοκίνητο τους- όπως έγραψε στην σελίδα "Αγαπάμε Φαλάσαρνα" ο Βασίλης γέμισαν δυο σακούλες ροζ άμμο για να τα πάνε στα Χανιά να τις πετάξουν στο κήπο τους. 
Μάλιστα στην παρατήρηση που τους έκανε ..απάντησαν οτι η θάλασσα την βγάζει άρα είναι κανενός... τελικά μάλλον δική τους είναι για να την παίρνουν.
Το πρόβλημα μας είναι ότι δεν ξέρουμε τι έχουμε... και δεν το υπολογίζουμε ως και να το χάσουμε.. φυσικά οι δυο Χανιώτες θα το παίξουν ανήξεροι τότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: