Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το 1ο Γυμνάσιο Κισάμου. Η πρόεδρος του συλλόγου γονέων του σχολείου Γωγώ Ρηγάκη και ο δήμαρχος κ. Μυλωνάκη κρατούν το μαχαίρι απο κοινού. Παρόν οι αντιδήμαρχοι κ. Χαχλάκης και κ. Χριστουλάκης ο κ. Φραγκιουδάκης. ο κ Γλαμπεδάκης και άλλα μέλη του Δ.Σ του Δήμου Κισάμου. 

Περαστικά στην πρόεδρο εύχεται το Δ.Σ του συλλόγου γονέων του σχολείου, αλλά και εμείς μετά και την μικρή περιπέτεια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: