Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

Μετά απο πολλές πιέσεις -δικαιολογημένες και μη- συγκροτήθηκε πενταμελής επιτροπή απο τον Δήμο Κισάμου για να παρακολουθεί το πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων στην Κίσαμο.
Η επιτροπή είναι η παρακάτω:
1. Κελαϊδής Ιωάννης, Αντιδήμαρχος σε θέματα σχετικά με αδέσποτα ζώα, ως Πρόεδρος της Επιτροπής
2. Μποµπολάκη Αναστασία, εκπρόσωπος του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων "Η Κιβωτός του Νώε" ως µέλος.
3. Τσεκµέζογλου Ευφροσύνη, εκπρόσωπος του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων “ Η Προστασία των Ζώων” ως µέλος
4. Δημανοπούλου Αναστασία, Κτηνίατρος, ως µέλος.
5. Μπομπολάκη Ειρήνη, Θετική Εκπαιδεύτρια ζώων συντροφιάς, ως µέλος.
και σκοπό έχει όπως αναφέρεται σε σχετικό έγγραφο
(α) για την υλοποίηση εκδηλώσεων, ενεργειών και δράσεων, οι οποίες θα προάγουν την καλλιέργεια της φιλοζωϊκής συνείδησης και ενσυναίσθησης στους πολίτες του Δήμου Κισσάμου
(β) για την επικινδυνότητα ενός ζώου συντροφιάς, σύµφωνα µε τον ορισµό της παρ. στ’ του άρθρου 1 του Ν. 4039/2012 και
(γ) για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν κατά τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς. 

Με απλά λόγια αυτή η επιτροπή- λυπάμαι τον πρόεδρο μόνο- όποιο πρόβλημα υπάρχει θα πρέπει να απευθυνόμαστε σε αυτούς. Με απλά λόγια μιας και ο πρόεδρος δεν μπορεί να δέχεται τα πάντα τα υπόλοιπα μέλη που τα περισσότερα μένουν στα Χανιά θα μας εξυπηρετούν και θα μας λύνουν τις υποθέσεις των αδέσποτων στην Κίσαμο. Σωστό!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: