Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΠΟΦΕΚ ΚΥΡΙΑΚΗ 2-2-2020 ΣΤΗ ΠΑΝΕΘΗΜΟ

 Η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου(ΕΠΟΦΕΚ) στα πλαίσια της ενδυνάμωσης και γνωριμίας με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους έχει καθιερώσει να κόβει την πίτα στην έδρα ενός από Π.Σ. της ενδοχώρας της επαρχίας Κισάμου.
Την Κυριακή 2-2-2020 βρεθήκαμε στη Πανέθημο  μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πανεθήμου και Κρύας Βρύσης .
Η φιλοξενία ήταν άψογη, η συμμετοχή των κατοίκων στη οργάνωση της εκδήλωσης  σημαντική,ο χώρος ωραίος μέσα σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον.
Σημαντική ήταν και η συμμετοχή των Π.Σ. της επαρχίας μας, οι οποίοι μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες γνωρίζουν μέρη άγνωστα και ανθρώπους του πολιτισμού.
Συμμετείχαν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Έλους, Καλλεργιανών, Λουσακιών, Μουρίου, Βουλγάρω, Δελιανών, Άστρικα, Σπηλιάς, Μοθιανών, Γλώσσας, Γαβαλομουρίου, ο Σύλλογος Ριζιτών Κισάμου και ο Σύλλογος Προβολής της Κισάμου "Η Γραμπούσα".
Εκ μέρους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος Δήμου Πλατανιά  κ. Μαλακωνάκης Ιωάννης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δασκαλάκης Εμμανουήλ.
Επιστολή έστειλε ο βουλευτής και υφυπουργός Παιδείας κ. Διγαλάκης Βασίλειος.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον πρόεδρο του Π.Σ. Πανεθύμου και Κρύας Βρύσης κ. Καρπαδάκη  Σπύρο, τα μέλη του ΔΣ, τους Εθελοντές κατοίκους της περιοχής, τον κ. Δασκαλάκη Δημήτριο ιδιοκτήτη του μοναδικού καφενείου το οποίο αποτελεί ζωντανό κύτταρο για το χωριό και όλους όσους παραβρέθηκαν σε αυτή την εκδήλωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: