Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

1η ΘΕΣΗ ΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο το Πρωτάθλημα Μπάσκετ Παμπαίδων με την ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου πήρε την πρώτη θέση του 2ου Ομίλου μάλιστα αήττητη με 8 νίκες.
Η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου αγωνίστηκε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου με την αντίστοιχη ομάδα του Α.Ε. Πλατανιά και ύστερα από έναν αγώνα διαφήμιση για το άθλημα του μπάσκετ επικράτησε με σκορ 51-46. Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα συγκλονιστικό αγώνα με πολλές συνεργασίες, τρίποντα και μάχες στον αέρα. 
Οι Παμπαίδες περιμένουν τώρα τον αντίπαλό τους για την φάση των play off.
Για τους Παμπαίδες συμμετείχαν Βερυκάκης Βασίλης, Γιακουμάκης Αντώνης 2, Δημόπουλος Παναγιώτης 6,  Καστανοπουλάκης Ιωσήφ 16, Κορακάκης Σίμωνας 10, Κουνελάκης Γιώργος 4, Νικηφοράκης Θωμάς 2, Παπαδάκης  Κωνσταντίνος 2, Παπαδάκης Διαμανής,  Παπαδογιωργάκης Ευτύχης 1, Πατεράκης Στέφανος 7, Χριστοφοράκης Παναγιώτης 1, Φετόλι Χρηστός. Στην ομάδα ήταν και ο τραυματίας Δραπανιώτης Γιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: