Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΖΗΜΙΩΝ ΛΟΓΩ ΘΕΟΜΗΝΙΩΝ

Καλούνται οι πολίτες των οποίων η κύρια κατοικία έχει υποστεί καταστροφές λόγω των θεομηνιών να υποβάλουν σχετικό αίτημα καταγραφής στο Δήμο Κισάμου, γραφείο Πρωτοκόλλου. Οι αιτήσεις πρέπει να γίνουν εντός ενός μήνα από την καταστροφή.
Απαραίτητα δικαιολογητικά: Ε1, Ε9, Εκκαθαριστικό, Λογαριασμός Ρεύματος, Ταυτότητα, φωτοτυπία λογαριασμού τραπέζης με πρώτο όνομα τον δικαιούχο, εξουσιοδότηση συγκατοίκων.
Πληροφορίες: Κουφάκη Μαρία τηλ 28223-40225 καθημερινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: