Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΕΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, από το έτος ίδρυσης του το 1877, επιτελεί σύνθετο και πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο, κινητοποιώντας το αίσθημα της αλληλέγγυας συλλογικής προσπάθειας για να προσφέρει ανακούφιση στον ανθρώπινο πόνο.
Η δράση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αντλεί την αποτελεσματικότητά της από την πλατιά βάση των εθελοντών που ενστερνίζονται τις αξίες και τις ανθρωπιστικές αρχές που εκπροσωπεί, στηρίζουν το έργο του και του προσφέρουν από καρδιάς τη δυνατότητα, να συνεχίζει τη δύσκολη αποστολή που έχει αναλάβει.
Συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση των εθελοντών του Ε.Ε.Σ. που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην πορεία του ελληνικού έθνους, ο Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους κατοίκους της Κισάμου που ενδιαφέρονται να πλουτίσουν τη ζωή τους, προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους μέσω ενός παγκοσμίου Εθελοντικού Οργανισμού προς όφελος των πλέον ευάλωτων ομάδων πληθυσμού.
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. θα πραγματοποιηθεί σύντομα στην περιοχή σας.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
- Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κισάμου
Φαλδάμειο Ίδρυμα, Γραφεία Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου
ΤΚ 73400, Κίσαμος
κος Νικόλαος Κουλιζάκης
Τηλ.: 6973985916

Δεν υπάρχουν σχόλια: