Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

ΤΟ 'ΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ 'ΚΑΝΕ

Μετά την παραίτηση του κ. Παναγιώτη Αλεβιζόπουλου από την μονοεδρική εκλογική περιφέρεια των Αντικυθήρων, η οποία έχει καταστεί οριστική και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και την σχετική νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας, τη θέση του στο Δ.Σ. καταλαμβάνει ο κ. Κατσανεβάκης Ιωάννης του Ευστρατίου, από το συνδυασμό της δημοτικής πλειοψηφίας ως πρώτος επιλαχών δημοτικός σύμβουλος για την αυτή εκλογική περιφέρεια, ο οποίος το πρωί της Τρίτης 28 Ιανουαρίου 2020 έδωσε τον προβλεπόμενο όρκο ενώπιον του Δημάρχου κ. Ευστρατίου Χαρχαλάκη και ανέλαβε τα καθήκοντά του.

Υπενθυμίζεται ότι ο παραιτηθείς κ. Παναγιώτης Αλεβιζόπουλος δεν παρέστη σε καμία συνεδρίαση του Δ.Σ. από την αρχή της δημοτικής θητείας χωρίς να έχει προβεί σε δικαιολόγηση των πολλαπλών απουσιών του ή να έχει ζητήσει και λάβει την προβλεπόμενη άδεια απουσίας με αποτέλεσμα να υποβάλει την παραίτησή του μετά την εκκίνηση εκ μέρους του Προέδρου του Δ.Σ. της προβλεπόμενης πειθαρχικής διαδικασίας.
Τα Αντικύθηρα είναι πατρίδα μας, μέρος και κομμάτι της Κρήτης, τα αγαπάμε,  και δεν είναι κρυφό οτι το 90% των κατοίκων είναι παλιοί γόνοι Κισαμίτικων οικογενειών που πολλές έχουν ξαναέλθει στην περιοχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: