Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε  εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Φαλδάμειου Ιδρύματος  της Ι.Μ.Κ.Σ. στην Κίσαμο με θέμα: «Βράβευση Εθελοντών Πυροσβεστών της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Κρήτης», για την προσφορά τους κατά την αντιπυρική περίοδο έτους 2019.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Διοικητής της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Κρήτης Αρχιπύραρχος Νικόλαος Λαγουδάκης, ο Διοικητής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ν. Χανίων Πύραρχος Δημοσθένης Μπουντουράκης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αντιπύραρχος Γεώργιος Μαρκουλάκης και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κισάμου Πυραγός Νικολουδάκης Γεώργιος.
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι εθελοντές Πυροσβέστες των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Δυτικής Κρήτης, καθώς και το Περιφερειακό Τμήμα Κισάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την συμβολή τους, στο πολυποίκιλο  έργο της πυροσβεστικής!
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προηγούμενη αντιπυρική περίοδο, σε επίπεδο περιφέρειας Κρήτης υπήρξε ιστορικό χαμηλό, στην έκταση η οποία κάηκε.
Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να αναφερθούμε στην τεράστια συμβολή του Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Χανίων κ. Μπουντουράκη στην κατασκευή της πυροσβεστικής αντλίας, την οποία το Περιφερειακό μας Τμήμα εφοδιάστηκε!
Τέλος ευχαριστούμε από καρδιάς, όλους τους Εργαζόμενους της Π.Υ. Κισάμου, για την άριστη συνεργασία που έχουμε, όλα αυτά τα χρόνια!!!
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός 
Συμπράξεις με τους φορείς προς όφελος της κοινωνίας! 
Όσο υπάρχουν άνθρωποι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: