Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ & ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Η προτελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος μπάσκετ Παμπαίδων – Παγκορασίδων πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 25 – 26 Ιανουαρίου με τις ομάδες του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου να αγωνίζονται και οι δύο αμφότερες στο Κλειστό Γήπεδο Ταυρωνίτη. Οι Παμπαίδες παρέμειναν αήττητοι μετρώντας επτά (7) σερί νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και οι Παγκορασίδες ηττήθηκαν έχοντας μία αξιοπρεπή εμφάνιση.
Αναλυτικότερα, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου οι Παγκορασίδες του Αθλητικού Ομίλου Κισσάμου αγωνίστηκαν με την αντίστοιχη ομάδα ΟΑ Χανίων ηττήθηκαν με σκορ 24-73. Τα κορίτσια του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου παρόλο που έπαιξαν πολύ ομαδικά και σωστά, η αντίστοιχη ομάδα των Χανίων είναι μία ομάδα καλύτερη που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του Πρωταθλήματος.
Την επόμενη μέρα, Κυριακή 26 Ιανουαρίου, οι Παμπαίδες του Αθλητικού Ομίλου αγωνίστηκαν με την αντίστοιχη ομάδα του Ρεθύμνου ΑΓΟΡ 2 και επικράτησαν ύστερα από ένα συναρπαστικό αγώνα με σκορ 56-49. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Κισάμου βρέθηκε πίσω στο ημίχρονο με 12 πόντους διαφορά (19-31) αλλά με την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου παρουσιάστηκαν πιο οργανωμένοι και εύστοχοι και κατάφεραν να φτάσουν στο στόχο τους, κερδίζοντας και κρατώντας το αήττητο στο Πρωτάθλημα. Το λυπηρό είναι ότι στο τρίτο δεκάλεπτο τραυματίστηκε σοβαρά ο ΔΡΑΠΑΝΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ και αποχώρησε από τον αγώνα και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων περίπου 1 ½ μήνα.
Για τις Παγκορασίδες συμμετείχαν: ΚΕΤΑ ΛΟΥΣΙ 8, ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΛΗΝΙΣ, ΛΕΚΟΤΟΝΕΤΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΜΠΕΡΤΑΚΗ ΜΑΝΩΛΙΑ, ΜΠΟΥΡΔΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ 2, ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗ ΦΩΤΟΥΛΑ 10, ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗ ΧΑΡΙΣ, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ 2, ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 2, ΤΖΑΜΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ 
Για τους Παμπαίδες συμμετείχαν ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΔΡΑΠΑΝΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 5, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 9, ΚΑΣΤΑΝΟΠΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ 21, ΚΟΡΑΚΑΚΗΣ ΣΙΜΩΝΑΣ 13, ΚΟΥΝΕΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 6, ΜΑΛΕΦΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΗΣ, ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΠΑΤΕΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 2, ΦΕΤΟΛΙ ΧΡΗΣΤΟΣ, στην αποστολή ήταν επίσης ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ και ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: