Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020

ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ κ.κ ΑΜΦΙΛΟΧΙΟΣ

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός υποδέχτηκε την Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020, στα Κεντρικά Γραφεία του Ε.Ε.Σ, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κισάμου, Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου, κ. Αμφιλόχιο.
Ο κος Αυγερινός αφού καλωσόρισε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Αμφιλόχιο, τον ευχαρίστησε γι' αυτή του την επίσκεψη και τον ενημέρωσε από κοντά για τα θετικά νέα περί άρσης της αναστολής του Οργανισμού από τη Διεθνή Ομοσπονδία, καθώς και για τις τρέχουσες εξελίξεις. Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. δεν παρέλειψε να εκφράσει στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη τον θαυμασμό και την εκτίμησή του για το σημαντικό έργο προσφοράς που επιτελεί τόσο ο ίδιος, όσο και οι εθελοντές και οι εργαζόμενοι του Περιφερειακού Τμήματος, στην τοπική κοινωνία.
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης με τη σειρά του δήλωσε χαρούμενος που του δόθηκε η ευκαιρία αυτής της επίσκεψης και ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. για τα τοπικά θέματα, τα οποία απασχολούν το Τμήμα αλλά και τις προγραμματισμένες δράσεις που πρόκειται να υλοποιηθούν.
Κατά την ολοκλήρωση της επίσκεψης ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης προσκάλεσε τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. να επισκεφθεί το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κισσάμου, ώστε να δει και ο ίδιος από κοντά το πολυσήμαντο έργο που επιτελείται στην όμορφη Κίσαμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: