Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

ΣΤΑ ΛΕΙΒΑΔΙΑ...

Κάπως έτσι φιλοδοξούν και φυσικά ελπίζουμε να μοιάζει η μεγάλη επένδυση της Sani & Ikos Resorts που θα γίνει στον κάμπο της Κισάμου, ανάμεσα στην πόλη και τον Κορφαλώνα. 40.000 τμ η νέα ξενοδοχειακή μονάδα που οι υπεύθυνοι της εταιρείας χθες συναντήθηκαν με την δημοτική αρχή και τον δήμαρχο κ. Μυλωνάκη στο δημαρχείο της πόλης, για μια πρώτη γνωριμία. 
Μια τουριστική μονάδα σε μια παρθένα περιοχή από θέμα ανάπτυξης με μια κύρια ξενοδοχειακή μονάδα και πολλά διάσπαρτα Bungalows όπως είναι στην σκέψη των υπευθύνων της Sani & Ikos Resorts, με ορίζοντα κατασκευής μια 5ετία αρχή γενομένη από το 2023.


Δεν υπάρχουν σχόλια: