Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

ΣΟΥΛΟΥΠΩΜΑ

 Είναι γεγονός οτι οι περισσότεροι δρόμοι εντός της πόλης είναι σε κακή κατάσταση με λακκούβες, στενοί, δίχως πεζοδρόμια - δεν θυμάμαι πότε έγινε η τελευταία αντικατάσταση ασφάλτου εντός της πόλης. 
 Ο δυτικός κάθετος του 1ου Γυμνασίου είναι για κλάματα και δύσκολα θα του έδινε κανείς σημασία μιας και δεν είναι κεντρικός, όμως έχουμε την ευκαιρία τώρα που θα ρίξουμε το παλιό κατεδαφιστέο γυμναστήριο, να τον σουλουπώσουμε να τον φαρδύνουμε όσο μας παίρνει και να τον κάνουμε πεζόδρομο και είσοδο για τα σχολεία. Είναι ευκαιρία να καταργηθεί η είσοδος των μαθητών απο τον κεντρικό δρόμο.
Ακόμα και το σήμα εδώ και 5 χρόνια βλέπει ανάποδα μιας και δυσκολευόμαστε να το βάλουμε κάπου μόνιμα.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Μπραβο .τα 5 τελευταια χρονια..για τβν υιοθεσία των κουλουκιων κουβεντα ????

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Που και που για να γελάμε βάζουμε και κανένα σχόλιο απο την γνωστή κυρία που την ενδιαφέρουν τα κουλούκια... στο επόμενο θα γράψουμε και το όνομα της.