Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 Πέρασε κάμποσος καιρός που έχουμε να βάλουμε για φώτο ημέρας τα καλά παρκαρίσματα των συμπολιτών μας. Αυτό το έχουμε ξαναδεί..είναι από τα συνηθισμένα στην πόλη και ιδιαίτερα έξω από τις τράπεζες... 
Μάλιστα όταν ρώτησαν κάποιοι τον οδηγό ..είπε .. "ας είχε μεριμνήσει ο δήμος να έχει χώρους στάθμευσης". 
Μισή -μισή η ευθύνη αλλά το πρόβλημα υπάρχει θα υπάρχει όσο δεν κάνουμε εμείς μια μικρή προσπάθεια να καλυτερεύσουμε την καθημερινότητα μας...να περπατήσουμε και λίγο, να ξεχάσουμε οτι όλα τα κάνουμε μαζί με το αυτοκίνητο, και φυσικά η δημοτική αρχή αρχίσει να ψάχνει λύσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: