Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 18-19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Μοναδικό Σαββατοκύριακο για τον Αθλητικό Όμιλο Κισάμου και συγκεκριμένα για το τμήμα μπάσκετ του Ομίλου. Οι ομάδες των παγκορασίδων και των παμπαίδων αγωνίστηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Ταυρωνίτη κατακτώντας και οι δύο την νίκη στους αντίστοιχους αγώνες που συμμετείχαν.
Αναλυτικότερα, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου οι Παγκορασίδες του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου αγωνίστηκαν με την αντίστοιχη ομάδα ΟΑΧ 2000 κατακτώντας την πρώτη τους νίκη με σκορ 36-33. Η ομάδα των Παγκορασίδων ήταν μπροστά καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και δικαιωματικά έφτασε στην νίκη. Οι Παγκορασίδες έχουν δείξει εμφανή σημάδια βελτίωσης και είναι πλέον ανταγωνιστικές απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 19 Ιανουαρίου, οι Παμπαίδες του Αθλητικού Ομίλου αγωνίστηκαν και αυτοί με την ίδια ομάδα, ΟΑΧ 2000, και επικράτησαν με σκορ 63-20. Η ομάδα των Παμπαίδων συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της και βρίσκεται αήττητη και πρώτη στον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έδειξε από την αρχή ότι έχει το πάνω και δεν «απειλήθηκε» σε κανένα σημείο του αγώνα.
Για τις Παγκορασίδες συμμετείχαν: ΚΕΤΑ ΛΟΥΣΙ 13, ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΛΗΝΙΣ 2, ΛΕΚΟΤΟΝΕΤΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ,  ΜΑΝΙΑΤΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΜΠΕΡΤΑΚΗ ΜΑΝΩΛΙΑ, ΜΠΟΥΡΔΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ 9, ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗ ΦΩΤΟΥΛΑ 7, ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗ ΧΑΡΙΣ 3, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ, ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΤΖΑΜΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ 2
Για τους Παμπαίδες συμμετείχαν ΒΕΡΥΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 9, ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 2, ΔΡΑΠΑΝΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 8, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 6,  ΚΑΣΤΑΝΟΠΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ 8, ΚΟΡΑΚΑΚΗΣ ΣΙΜΩΝΑΣ 3, ΚΟΥΝΕΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 6, ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2, ΠΑΠΑΔΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΗΣ 2, ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 15, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 2. Επίσης στην αποστολή ήταν ο ΜΑΛΕΦΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ και ο ΦΕΤΟΛΙ ΧΡΗΣΤΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: