Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

ΦΑΣΟΛΑΔΑΣ ΕΡΓΟ

Μια μέρα ολάκερη φάγανε τα ΜΜΕ των Χανίων για να βρουν από που προήλθαν οι δυο εκκωφαντικοί θόρυβοι που ακούστηκαν, άλλοι λένε και στην Κίσαμο..και τρόμαξαν τους κατοίκους όλης της βόρειας μεριάς του νησιού.
Πύραυλος- αεροπλάνο που έσπασε το φράγμα του ήχου -κανόνι- βολή που το βλήμα έσκασε στον αέρα- UFO, και τι δεν ακούστηκαν ..τελικά αφού ρώτησαν και ξαναρώτησαν τους αρμόδιους αποφάσισαν ότι κάτι ήταν....το τι όμως το άφησαν στην φαντασία μας. Φυσικά όπως και όλα μας τους πιστέψαμε, πιστέψαμε τις στρατιωτικές δυνάμεις του Νομού που μας είπαν ότι το άκουσαν αλλά δεν ξέρουν τι ήταν... καλά κουτόχορτο μας ταΐζουν κάθε τόσο αυτό είναι σίγουρο. Αλλά αν δεν ξέρουν αυτοί τι ήταν (που ξέρουν) ...είναι υποχρεωμένοι να το ανακαλύψουν και να μας ενημερώσουν.
Αλλά με τόσους που έχουμε μαζέψει στο φιλειρηνικό νησί μας όλα να τα περιμένεις και μάλιστα δίχως πολλές κουβέντες... είμαστε σε εμπόλεμη περίοδο και σύντομα θα γίνουμε και εμπόλεμη περιοχή.
Πάντως το σενάριο να είχαν φάει φασολάδα τα μισά Χανιά την προηγούμενη μέρα και να εκτονώθηκαν .....στέκει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: