Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Με την παρουσία του Μητροπολίτη Κισάμου, κ.κ Αμφιλόχιου, του Δημάρχου Κισάμου Γιώργου Μυλωνάκη, της προέδρου του Δ.Σ., των Δημοτικών Συμβούλων των εργαζομένων στον Δήμο Κισάμου, του αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Καλογερή και πλήθος κόσμου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο δήμος, στην αίθουσα εκδηλώσεων, αφού τελέστηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός.
Ο Μητροπολίτης Κισάμου ευχήθηκε χρόνια πολλά και παρότρυνε το Δήμαρχο και τα μέλη του Δ.Σ. μέσα από συνθέσεις και γόνιμο διάλογο να λειτουργούν προς όφελος του λαού.
Ακολούθως ο δήμαρχος κ. Μυλωνάκης αναφέρθηκε στις προσπάθειες του προσωπικού καθημερινά για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και ευχήθηκε ο νέος χρόνος να φέρει υγεία σε όλους.
Παρόν στην εκδήλωση έδωσαν οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων, πρώην δήμαρχοι, ο  γενικός διευθυντής της ΟΑΚ κ. Ζορμπάς, ο πρόξενος της Μολδαβίας στα Χανιά Ιωάννης Θεοδωρογλάκης, σύμβουλοι του όμορου δήμου Πλατανιά, ο εκλεγμένος με την ελάσσονα αντιπολίτευση του δήμου κ. Φραγκιουδάκης, αρχές και φορείς της πόλης.
Τυχερή της εκδήλωσης ήταν η υπάλληλος Κατερίνα Χαρτζουλάκη, η οποία δια χειρός του Δημάρχου πήρε ένα συμβολικό δώρο και και τις καθιερωμένες μέρες άδειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: