Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2020

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Πέτρες και μικροί βράχοι έχουν πέσει στο ύψος των Νοπηγείων...μας ενημερώνει η Περιφέρεια κάθε τόσο.  (σε αυτά είναι καλή)
Καλό είναι λοιπόν οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς είναι ήδη επιβαρυμένη περιοχή από τις προηγούμενες κακοκαιρίες, και ας ελπίσουμε οτι θα κάνουν οι υπεύθυνοι όλα αυτά που είναι απαραίτητα, ειδικά στον δρόμο Κολυμβάρι-Νοπήγεια που τον έχουν αφήσει στην τύχη του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: