Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ- ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Την Τρίτη, στην Περιφέρεια Κρήτης πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Περιφερειάρχη κ. Σταύρου Αρναουτάκη και του Δημάρχου Κισάμου κ. Γιώργου Μυλωνάκη, παρουσία και του εντεταλμένου συμβούλου Κισάμου κ. Νεκτάριου Κουμάκη. 
Συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας Δήμου Κισάμου– Περιφέρειας Κρήτης, όπως η τεχνική στήριξη του δήμου, τα έργα αποκατάστασης ζημιών από τις θεομηνίες, η βελτίωση της Παλαιάς εθνικής Οδού Κισάμου - Χανίων, οι Λιμνοδεξαμενές Έλους και Χρυσοσκαλίτισσας, το οδικό έργο Πλάτανος – Σφηνάρι κ.α.
Επιβεβαιώθηκε το σημερινό εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας του Δήμου Κισάμου και με την Περιφέρεια Κρήτης και με την Αντιπεριφέρεια Χανίων και δρομολογήθηκαν συγκεκριμένες λύσεις για κάθε θέμα, οι οποίες θα εξελίσσονται και θα υλοποιούνται σταδιακά, βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: