Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΙΣΑΜΙΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΝΙΚΟ ΡΕΒΕΛΑΚΗ

 Ο σύλλογος διδασκόντων στο ΕΠΑΛ Κισάμου τίμησε στην μουσική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου τον Κισαμίτη αγωνιστή του αντιδικτατορικού αγώνα, Νίκο Ρεβελάκη.
 Πλήθος κόσμου, μαθητές, αλλά και πολλοί δημότες μας απόλαυσαν τα τραγούδια του Πολυτεχνείου, που ερμήνευσαν οι καλλιτέχνες Κόχλερ Γιάννης, Μαργαριτάκης Νικόλαος και Χαρτζουλάκης Γιάννης, Δασκαλάκη Νεκτάριο, Χριστόφορο Χριστοφοράκη. 
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές της εκδήλωσης τον διευθυντή του ΕΠΑΛ κ. Ζουριδάκη Νεκτάριο όσο και Πετρόπουλο Θεόδωρο που είχε την επιμέλεια και την παρουσίαση της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: