Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 2ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

 Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους χορηγούς που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της θεατρικής παράστασης " Παραμύθια στο ταψί" στις 17 Νοέμβριου στο Δημαρχείο Κισάμου. 
Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους:
Στέλιος Κουτσουνάκης-Υδροσιδηρική, Δημήτρης Παπαδάκης- Φούρνος Παπαδάκη
Ιωάννης Μαζοκοπάκης- Φαρμακείο, Πνευματικάκης Ανδρέας- Πάμε πακέτο, Αντωνομανωλάκης- Γεωργιλάκης  Παντοπωλείο Μουρνιά, Νικολακάκης Βασίλης- Αγροτικές επιχειρήσεις, Κυριακάκης Ιάκωβος- Παντοπωλείο, Σκορδυλάκης Βασίλης- Ηλεκτρολογείο, Χαιρετάκης Γιώργος- Φούρνος ο Χαιρέτης, Στημαδωράκης - agora Market, Πασχάλης Δημήτρης- Nama & Flaski, Σημαντηράκης - Ζαχαροπλαστείο, Πατερομιχελάκης Γιώργος- Γεωπόνος, Χαραλαμπάκης Παναγιώτης- Καφέ Πλατεία, Κακαουνάκης Γιάννης- Χρώματα, Μαραγκουδάκης Χάρης- Μπύρα Λύρα Δημήτρης Ηλιάκης- Πρατήριο cleaning, Μιχάλης Λιγοψυχάκης- Κομμώσεις, Χρύσα Θεοδωράκη- choco λιχουδιές, Κλωστράκης Άγγελος- My coffee, Ιωάννη Κουνελάκης-Meet the meat, Σγουρομάλλη- Σχοινοπλοκάκη- Αριάδνη, Γιώργος Μανιατάκης- Οφθαλμίατρο;
Επίσης ευχαριστούμε το Δήμο Κισάμου για τη φιλοξενία.
Εκ του Δ Σ του Συλλόγου Γονέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: