Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019

ΑΠΟΥΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

O Δήμαρχος Κισάμου, Γιώργος Μυλωνάκης, θα μεταβεί, την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019, στην Αθήνα, για να συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.) για την ανάδειξη των οργάνων της.
Λόγω της απουσίας και του αναπληρωτή Δημάρχου, κ. Σπύρου Μαυροδημητράκη, τα καθήκοντα του Δημάρχου θα αναλάβει την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 ο Αντιδήμαρχος Χριστουλάκης Θεόφιλος του Νικολάου, σύμφωνα με την υπ’ αρ.  1103/2019 Απόφαση Δημάρχου περί Ορισμού Αντιδημάρχου για την αναπλήρωση του Αναπληρωτή Δημάρχου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: