Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

   Ο Προϊστάμενος και το προσωπικό του Λιμενικού Σταθμού Κισάμου ευχαριστεί θερμά τον Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιο, για την ευγενική χορηγία γραφικής ύλης,  χαρτικής ύλης και ιατροφαρμακευτικού υλικού, για τις ανάγκες λειτουργίας της Υπηρεσίας μας. Επίσης ευχαριστεί θερμά τον Διοικητικό Διευθυντή του Αννουσάκειου Ιδρύματος, Πρωτοπρεσβύτερο Αρετάκη Αντώνιο, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας. 
 Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας.
Επίσης
   Ο Προϊστάμενος και το προσωπικό του Λιμενικού Σταθμού Κισσάμου ευχαριστεί θερμά την οικογένεια Τσατσαρωνάκη Νικόλαου για την σημαντική χορηγία σε χαρτική ύλη και είδη καθαρισμού, για τις ανάγκες λειτουργίας της Υπηρεσίας μας. 
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ο ΛΙΜΕΝΟΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ 
ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ Λ.Σ.  ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: