Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ κ ΘΕΟΧΑΡΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

 Σειρά αιτημάτων και θεμάτων, με έμφαση στις υποδομές, στην προσέλκυση νέων αεροπορικών εταιρειών και στην επέκταση της τουριστικής περιόδου, στην ανάγκη ύπαρξης μίας στοχευμένης εθνικής τουριστικής στρατηγικής σε βάθος χρόνο και στη σύνδεση του πρωτογενούς με τον τριτογενή τομέα, έθεσαν οι τουριστικοί – αυτοδιοικητικοί – επαγγελματικοί φορείς των Χανίων, κατά τη διάρκεια ανοιχτής συνάντησης που είχαν σήμερα το πρωί, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, με τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη.
ΠΗΓΗ
Ο κ Θεοχάρης που συνοδευόταν από τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη, κάνοντας μια σύντομη αποτίμηση της τουριστικής χρονιάς εμφανίστηκε ικανοποιημένος, τονίζοντας ότι «η εικόνα συνολικά είναι θετική».
Από τον Δήμο Κισάμου παραβρέθηκαν, ο πρόεδρος του συλλόγου Ξενοδόχων κ. Βερναδάκης, η κα Ειρήνη Μυλωνάκη σαν εκπρόσωπος του Δήμου Κισάμου και ο Βαγγέλης Χουδαλάκης εκπρόσωπος του Νέου Εμπορικού συλλόγου Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: