Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤ ΚΙΣΑΜΟΥ

Αστυνομική επιχείρηση είχαμε σήμερα τα ξημερώματα σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο της πόλης, μετά από καταγγελίες ότι διέμεναν αρκετοί αλλοδαποί, καταπατώντας την ιδιοκτησία, οι οποίοι είχαν δημιουργήσει και αρκετά προβλήματα με την συμπεριφορά τους στην πόλη, αλλά και σε διερχόμενους πολίτες. Με συντονισμένη επιχείρηση άνδρες του Α.Τ Κισάμου, κατάφεραν να συλλάβουν 21 άτομα, από τα μικρά ερειπωμένα δωμάτια του ξενοδοχείου.  
Ήταν Αλγερινοί, Μαροκινοί, Σομαλοί και Σουδανοί. Έγιναν έρευνες σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και όλοι προσήχθησαν στο Τμήμα για τα περαιτέρω.
Η έρευνα βρήκε μάλιστα ανάμεσα τους και πρώην φυλακισμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: