Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΛΥΨΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΚΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ειδική πρόσκληση κάλυψης του διδακτικού κενού ΠΕ88.01 Γεωπονίας στο ΕΠΑΛ Κισάμου
Μετά και την 42η 14-11-2019 Πράξη ΠΥΣΔΕ Χανίων, παραμένει στο ΕΠΑΛ Κισάμου το οργανικό κενό για τον τομέα της Γεωπονίας αφού δεν υπήρξε ενδιαφέρον για την κάλυψή του από αναπληρωτή εκπαιδευτικό. 
Σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 86 του ν. 4547/2018 (ΦΕΚ 102 Α΄), καλούνται οι εγγεγραμμένοι στους πίνακες αναπληρωτών για το σχολικό έτος 2019-2020, εφόσον το επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη του συγκεκριμένου κενού, από τις 21 έως και τις 25 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 10:00 προ μεσημβρίας . 
Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων είναι αναρτημένο σχετικό εγχειρίδιο οδηγιών στην ιστοσελίδα (https://opsyd.sch.gr/).
Ζουριδάκης Νεκτάριος
Διευθυντής ΕΠΑΛ Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: